Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 karpis
1 stiklinė alaus
50 g sviesto
2 morkos
1 poras
1 alyva
keli gabaliukai paprikų
1 citrina
krapai
1 citrinos sultys
0,5 stiklinės vyno acto
1 stiklinė vandens
druska, pipirai
gvazdikėliai


Gaminimas:
Karpį gerai išplauname, jo šonus įpjauname peiliu, pasūdome ir užpilame marinatu. Marinatui sumaišome visas nurodytas sudedamąsias dalis. Marinuojame per naktį.
Indą, kuriame keps karpis, išklojame supjaustytomis morkomis, porais ir paprikų gabalėliais. Įdedame karpį ir užpilame jį alumi bei 1 stikline marinato. Ant žuvies uždedame sviesto ir įstatome indą į orkaitę. Kepdami nuolat palaistome žuvį skardoje esančiu skysčiu. Kepame apie 1 val. Iškepusį karpį papuošiame citrinos griežinėliais, susmulkintais krapais, porais. Į akį įdedame alyvos puselę. Patiekiame karštą.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai