Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 viščiukas (1,5 kg)
1 česnako skiltelė
1 šaukštelis druskos
1/2 šaukštelio pipirų
2 šaukštai aliejaus
200 g šparaginių pupelių
200 g žaliųjų žirnelių
250 g špinatų
4 pomidorai
2 šaukštai sviesto
4 šoninės griežinėliai
2 šaukštai fermentinio sūrio
2 šaukštai džiūvėsėlių


Gaminimas:
Viščiuką supjaustyti į 4 ar 8 dalis. Nuluptą česnaką sutrinti su druska ir sumaišyti su pipirais. Viščiuką įtrinti šiuo mišiniu, odelę aptepti aliejumi.
Daržoves nuvalyti ir nuplauti. Šparagines pupeles ir žirnelius atskirai pavirti po 5 minutes 2 l pasūdyto vandens. Špinatus nuplikyti verdančiu vandeniu. Apvirtas daržoves nulieti šaltu vandeniu, špinatus nuspausti.
Pomidorus perpjauti pusiau, išskobti, įdaryti žirneliais ir dėti į riebalais išteptą skardą. Pridengti aliuminio folija. Šparagines pupeles surišti šoninės griežinėliais. Iš špinatų suformuoti “lizdelius”, į juos priberti tarkuoti sūrio, džiūvėsėlių ir sviesto drožlių.
Viščiuką kepti skardoje. Kai liks 10 minučių iki kepimo pabaigos, į skardą sudėti šparaginių pupelių ryšelius ir špinatų “lizdelius”. Tuo pat metu orkaitėje pakainti žirneliais įdarytus pomidorus.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai