Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
aratiku,
nemexia,
dvykunu,
ištrinti anketa,
honda crv,
minikraft,
vip,
vip atsisakymas,
nematomas dramblys,
roblox,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Tirsta uogiene,
Tirstas cukraus tirpalas,
Tirstas rukas virs dideliu miestu ir pramones rajonu, susidarantis is dumu ir automobiliu deginiu bei dulkiu,
Tirstas valgis, gaminamas is kruopu, miltu, grustu bulviu ar kt,
Tyrumo, nesuteptumo busena,
Plytininkų 1-oji g., Šveicarų k., Vilniaus r. sav.,
Plytininkų 2-oji g., Šveicarų k., Vilniaus r. sav.,
Pušų g., Šveicarų k., Vilniaus r. sav.,
Rūtų g., Šveicarų k., Vilniaus r. sav.,
Šaltinėlio g., Šveicarų k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 baklažanai 1 kiaušinis 5 šaukštai džiūvėsėlių 2 šaukštai džiovintų žolių (turėjau raudonėlio ir baziliko) Druskos - pagal skonį 5-6 šaukštai augalinio
aliejaus
Gaminimas: Supjaustykite baklažanus 1 cm griežinėliais, apibarstykite druska ir palaikykite 30 min. Po to nuplaukite šaltu vandeniu ir nusausinkite. Sumaišykite džiūvėsėlius su žolelėmis. Kiekvieną baklažano griežinėlį pavoliokite džiūvėsių mišinyje, tuomet kiaušinio
plakinyje, vėl džiūvėsiuose ir kepkite įkaitintame aliejuje, kol abi pusės gražiai pagels (5-6 min.).
|
|
|
|
|