Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 kg šviežių briuselio kopūstų
1 svogūnas
0,25 stiklinės aliejaus
2 skiltelės česnako
0,5 stiklinės vištienos buljono
1 granato sėklos
1 saujelė skrusdintų graikiškų riešutų
druska
malti juodieji pipirai


Gaminimas:
Orkaitę įkaitinti iki 230oC (450oF).
Briuselio kopūstus nuvalyti, nupjaustyti kietesnius išorinius lapus, stiebelius ir perpjauti pusiau.
Svogūnus ir česnaką susmulkinti.
Briuselio kopūstus, smulkintą svogūną, česnaką ir aliejų sumaišyti. Viską paskleisti į plačią žemą kepimo skardą. Apibarstyti druska, maltais juodaisiais pipirais, viską vėl permaišyti ir pašauti į orkaitę.
Kepti maždaug 12–15 minučių, kol kopūstėlių viršus lengvai apskrus. Supilti buljoną ir dar kepti maždaug 8–10 minučių, kol kopūstėliai suminkštės ir visas skystis išgaruos.
Išėmus iš orkaitės, leisti trumpam atvėsti, užbarstyti granato sėklas ir riešutus, sumaišyti, sudėti į dubenį arba gilią lėkštę ir patiekti.
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai