Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Vyšnių g., Ariogalos m., Raseinių r. sav.,
Vytauto g., Ariogalos m., Raseinių r. sav.,
Vytenio g., Ariogalos m., Raseinių r. sav.,
Vyturių g., Ariogalos m., Raseinių r. sav.,
Žemaičių g., Ariogalos m., Raseinių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 12 didelių grybų 2 šaukštai sviesto šaukštas smulkintų petražolių 3 šaukštai aliejaus Pipirai Druska
Gaminimas: Grybus nuvalyti, nuplauti, išdžiovinti. Kepurėles atskirti
nuo kotų, pabarstyti druska, pipirais, pašlakstyti aliejumi ir 5-10 min. kepti ant vidutiniškai įkaitintų grotelių. Į kiekvieną kepurėlę įdėti truputį sviesto, smulkintų petražolių. Galima susmulkinti grybukų kotus ir įdėti į kepurėles, Ant grotelių pakepinti baltos duonos riekutes ir patiekti kartu
su grybais.
|
|
|
|
|