Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nepavyksta prisijungt,
kolekcijos,
keliautojo kolekcija,
fuck off,
gyvenk ir leisk,
nanoferma telefone,
šiaurės pašvaistė,
marius ivaškevčius,
išvarymas,
kamuoliai,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Vilniaus g., Dieveniškių mstl., Šalčininkų r. sav.,
Žalioji g., Dieveniškių mstl., Šalčininkų r. sav.,
Aušros g., Jašiūnų mstl., Šalčininkų r. sav.,
Ąžuolų g., Jašiūnų mstl., Šalčininkų r. sav.,
Eigulių g., Jašiūnų mstl., Šalčininkų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 12 didelių grybų 2 šaukštai sviesto šaukštas smulkintų petražolių 3 šaukštai aliejaus Pipirai Druska
Gaminimas: Grybus nuvalyti, nuplauti, išdžiovinti. Kepurėles atskirti
nuo kotų, pabarstyti druska, pipirais, pašlakstyti aliejumi ir 5-10 min. kepti ant vidutiniškai įkaitintų grotelių. Į kiekvieną kepurėlę įdėti truputį sviesto, smulkintų petražolių. Galima susmulkinti grybukų kotus ir įdėti į kepurėles, Ant grotelių pakepinti baltos duonos riekutes ir patiekti kartu
su grybais.
|
|
|
|
|