Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
čigonė7,
filmas,
motina gamta,
okeanija,
mastubacija,
eurovizija,
aminata,
deimantines,
paulius,
whydotas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Miestas, kuriame yra seniausias Europos universitetas,
Miestas, kuriame yra seniausias Svedijos universitetas,
Miestas, kuriame yra uzfiksuotas Lietuvos karscio rekordas,
Miestas, kuriame isikures Europos centrinis bankas, atsakingas uz euro ivedima,
Miestas, kuriame isikures tarptautinis tribunolas,
Gervių g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Gervuogių takas, Kauno m., Kauno m. sav.,
Pempių takas, Kauno m., Kauno m. sav.,
Perkaso takas, Kauno m., Kauno m. sav.,
Perkūno al., Kauno m., Kauno m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 9 kiaušiniai 2 šaukštai susmulkintų graikinių riešutų 1 šaukštas sviesto Žali svogūnų laiškai Malti pipirai Druska
Gaminimas: 8 kiaušinius išverdame kietai, atvėsiname,
peiliu dantytais kraštais perpjauname išilgai per pusę. Išskobiame ir smulkiai sukapojame išskobtą kiaušinių masę. Kiaušinių masę, svogūnų laiškus smulkiai sukapojame, sumaišome su likusiu žaliu kiaušiniu, įberiame maltų pipirų, sudedame susmulkintus graikinius riešutus, pasūdome ir
išmaišome. Kiaušinių lukštų puseles pripildome įdaro, sudedame į skardą perpjautąja puse į apačią ir apkepame orkaitėje. Valgome ir karštus, ir šaltus.
|
|
|
|
|