Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kietejantis skystis, issiskiriantis is medziu,
Kieti, puskieciai arba minksti pieniski saldainiai is cukraus, krakmolo sirupo, pieno riebalu ir skoniniu priedu [dgs.],
Kietmedzio lenteliu grindys,
Kietoji Zemes rutulio dalis, apimanti Zemes pluta ir virsutine mantijos dali,
Kietos busenos vanduo,
Vilniaus g., Rokiškio m., Rokiškio r. sav.,
Vilties g., Rokiškio m., Rokiškio r. sav.,
Vyšnių g., Rokiškio m., Rokiškio r. sav.,
Vitaldavos g., Rokiškio m., Rokiškio r. sav.,
Vytauto g., Rokiškio m., Rokiškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 8 obuoliai (Obuolys) 1 citrinos sulčių druskos pipirų 2 svogūnai šviežių mairūnų (Kvapusis mairūnas) šviežių petražolių 400 g mišraus faršo 1 kiaušinis 2 šaukštai
grietinės 150 g "Gaudos" sūrio
Gaminimas: 1. Nuplaukite obuolius, nupjaukite viršutinę dalį kaip dangtelį, išgremžkite dalį minkštimo su sėklidėmis. Vaisių minkštimą susmulkinkite. Su teptuku ištepkite vidinę obuolių pusę citrinų sultimis, pasūdykite, pabarstykite pipirais. 2.
Smulkiai supjaustykite svogūnus, susmulkinkite žalumynus. Keletą mairūno lapelių palikite papuošimui. Įdarui sumaišykite mėsos faršą, vaisių minkštimą, kiaušinį, grietinę ir žalumynus. Smulkiai supjaustykite sūrį, suberkite į įdarą. 3. Įkaitinkite orkaitę iki 200°C. Pridėkite įdaro į obuolius ir
sudėkite juos į keptuvą. 4. Kepkite orkaitėje apie 30 min. Patiekite į stalą papuošę mairūno lapeliais.
|
|
|
|
|