Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nanoferma,
kids competitive,
kaip istrinti anketa,
okeanija@dr.lt,
modernus gyvenimas,
užaugusios nendrės,
nendrės,
nendrės pjautuvas,
ezero stebuklas,
akmenys interjerui,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Taikos g., Daukniūnų k., Panevėžio r. sav.,
Užubalio g., Daukniūnų k., Panevėžio r. sav.,
Vilkiškio g., Daukniūnų k., Panevėžio r. sav.,
Naujamiesčio g., Degionių k., Panevėžio r. sav.,
Šiaulių g., Degionių k., Panevėžio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 800 g veršiuko šonkaulių 600 g maltos kiaulienos 1 kiaušinis 1 šaukštas krakmolo 1 svogūnas 3 skiltelės česnako druskos pipirų 5 šaukštai obuolių
acto
Gaminimas: Veršiuko šonkaulius įtriname labai smulkiai supjaustyto svogūno, česnako, druskos, pipirų ir obuolių acto mišiniu. Marinuojame per naktį. Į maltą kiaulieną įmušame kiaušinį, įberiame krakmolą, druskos, pipirų, sudedame marinuotus svogūnus bei česnakus nuo
šonkaulių ir viską gerai išminkome. Įdarą padalijame į 4 dalis, dedame ant šonkaulių, juos susukame, surišame siūlu ir dedame į skardą. Į skardą įpilame truputį vandens ir kepame apie 1 val. Patiekiame su bulvių kroketais ir daržovėmis.
|
|
|
|
|