Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
800 g veršiuko šonkaulių
600 g maltos kiaulienos
1 kiaušinis
1 šaukštas krakmolo
1 svogūnas
3 skiltelės česnako
druskos
pipirų
5 šaukštai obuolių acto


Gaminimas:
Veršiuko šonkaulius įtriname labai smulkiai supjaustyto svogūno, česnako, druskos, pipirų ir obuolių acto mišiniu.
Marinuojame per naktį.
Į maltą kiaulieną įmušame kiaušinį, įberiame krakmolą, druskos, pipirų, sudedame marinuotus svogūnus bei česnakus nuo šonkaulių ir viską gerai išminkome.
Įdarą padalijame į 4 dalis, dedame ant šonkaulių, juos susukame, surišame siūlu ir dedame į skardą. Į skardą įpilame truputį vandens ir kepame apie 1 val.
Patiekiame su bulvių kroketais ir daržovėmis.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai