Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
meiluze,
meiluzio,
sissy,
crossdress,
cd,
cd trans,
trans mergina,
transeks,
trans,
leotard,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Ežero g., Dirvonėnų k., Šiaulių r. sav.,
Juozo Ruzgio g., Dirvonėnų k., Šiaulių r. sav.,
Laukų g., Dirvonėnų k., Šiaulių r. sav.,
Luokės g., Dirvonėnų k., Šiaulių r. sav.,
Miško g., Dirvonėnų k., Šiaulių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 400 g riebios varškės 2 kiaušiniai 100 g miltų 50 g sviesto 2 šaukštai cukraus 2 šaukštai grietinės 0,5 stiklinės razinų 1 žiupsnelis druskos Aliejaus
(truputį)
Gaminimas: Razinas užpilti verdančiu vandeniu ir palikti išbrinkti. Nuplauti, sudėti į sietelį, kad nuvarvėtų. Šakute sutrinti varškę, įmušti kiaušinius, suberti miltus ir cukrų, sudėti grietinę ir išbrinkusias razinas, įberti žiupsnelį druskos. Užminkyti minkštą
tešlą. Iš kietos tešlos kepti varškėčiai bus kieti ir sprangūs. Kad tešla neliptų prie delnų, pasitepti juos aliejumi ir formuoti apskritus, maždaug centimetro storio blynelius. Kepti keptuvėje įkaitintame svieste arba aliejuje. Kad varškėčiai būtų dar minkštesni ir gardesni, sudėti juos į karščiui
atsparų indą, uždengti ir 10 min. pašauti į karštą orkaitę. Prie keptų varškėčių patiekti grietinės arba natūralaus jogurto ir saldžios uogienės. Prie keptų varškėčių tinka ir saldžiarūgštė uogienė, pavyzdžiui, bruknių ar raudonųjų serbentų. Jei nemėgstate saldžiai, į varškėčių tešlą neberti cukraus
ir razinų. Skanaus!
|
|
|
|
|