Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 baklažanas
1 morka
1 skiltelė česnako
1 svogūnas
malta mėsa
druska ir pipirai
1 pomidoras
100 g fermentinio sūrio
sauja smulkintų šviežių arba šaldytų petražolių
1 šaukštas majonezo


Gaminimas:
Baklažaną supjaustome maždaug 1 cm storio griežinėliais. Pabarstome druskos. Ir sudedame į kepimo indą, pateptą sviestu.
Sutarkuotą morką, kubeliais pjaustytą svogūną ir smulkintą česnaką pakepiname ir dedame druska bei pipirais paskanintą maltą mėsą. Viską išmaišome ir kepame, kol mėsa suminkštės, tuomet įdedame kubeliais pjaustytą pomidorą. Dar šiek tiek patroškiname. Tuomet šio įdaro dedame po šaukštą ant baklažanų riekelių. Ant viršaus aptepame fermentino sūrio, majonezo ir petražolių mišiniu. Kepame 180 0C orkaitėje maždaug 20 minutes, kol sūris gražiai aprus ir baklažanas iškeps. Skanaus :)
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2017 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai