Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
350 g mažų morkų (2,5 puodelio)
230 g nedidelių svogūnų
350 g mažų burokėlių
2 šaukštai alyvų aliejaus
1 šaukštas aromatinio acto
1 šaukštas apelsinų sulčių
1 šaukštas supjaustytų šviežių petražolių
1/4 šaukštelio druskos
1/8 šaukštelio pipirų


Gaminimas:
Sumaišykite morkas ir svogūnus. Išskirstykite vienodu sluoksniu pusėje 30x22x5 cm kepimo skardoje. Burokėlius sudėkite į kitą skardos pusę. Daržoves pašlakstykite 1 šaukštu alyvų aliejaus. Uždenkite folija ir kepkite 200 C temperatūros orkaitėje 40-45 minučių arba iki daržovės suminkštės. Perkelkite morkas ir svogūnus šaukštu į indą; uždenkite. Perkelkite burokėlius į atskirą indą; uždenkite.
Į kepimo skardą įpilkite 1 šaukštą karšto vandens, išmaišykite. Padažui sumaišykite skardoje esantį skystį su likusiu 1 šaukštu alyvų aliejaus, actu, apelsinų sultimis, petražolėmis, druska ir pipirais uždengiame inde. Uždenkite ir gerai suplakite.
Patiekdami sumaišykite burokėlius, morkas, svogūnus ir padažą.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai