Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Neptuno palydovas, pavadintas senoves graiku juru deives vardu,
Tarnybos laipsnis, kategorija, titulas, su kuriais susijusios tam tikros teises ir pareigos,
Vyr. vardas, kiles is lot. kalbos, reiskia "svelnus, malonus",
Kiek akiu yra voro kryziuocio galvakrutines nugarineje dalyje,
Kokia unija 1397m. liepos 20d. karaliene Margarete suvienijo Danija, Norvegija ir Svedija,
Pelėdų takas, Kauno m., Kauno m. sav.,
Pelenėlių takas, Kauno m., Kauno m. sav.,
Pelesos g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Vydūno al., Kauno m., Kauno m. sav.,
Vidurinė g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 250 g. didžiųjų krevečių su uodegėlėmis 120 g. plonai pjaustyto parmos kumpio 150 g. vyšninių pomidorų 1/2 citrinos 3 v. šaukštų alyvų aliejaus šviežiai maltų
pipirų
Gaminimas: Aliejų sumaišykite su citrinos sultimis bei įberkite šiek tiek šviežiai maltų pipirų. Viską išmaišykite, sudėkite krevetes ir pamarinuokite 30 – 60 min. Apvyniokite krevetes parmos kumpio juostelėmis ir suverkite ant iešmelių kartu su pusiau perpjautais
vyšniniais pomidorais. Likusiu nuo krevečių marinatu aptepkite paruoštus verinukus (marinato pagrindinė dalis yra aliejus, kuris neleis kumpiui ir pomidoriukams kepant ant grotelių išsausėti). Paruoštus verinukus dėkite ant įkaitusios kepsninės (grill’io) ir kepkite po kelias minutes iš
abiejų pusių. Patiekite su balto ar raudono vyno taure. Skanaus!
|
|
|
|
|