Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmenys interjerui,
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Klevų g., Šakių m., Šakių r. sav.,
Kranto g., Šakių m., Šakių r. sav.,
L. Giros g., Šakių m., Šakių r. sav.,
Liepų g., Šakių m., Šakių r. sav.,
Lygumų g., Šakių m., Šakių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 50 g fermentinio sūrio 1 gūželė salotų lapų 1 šaukštas sumaltų riešutų (lazdyno, migdolų ir pan.) 1 pundelis špinatų 30 g žalių vynuogių 1 kriaušė 2 šaukštai alyvuogių aliejus 1
šaukštas balzaminio acto 0,5 šaukštelio garstyčių 1 žiupsnelis cukraus pudros Druska pagal skonį Pipirai pagal skonį
Gaminimas: Kriaušę perpjauti per pusę. Išpjauti sėklalizdžius. Susmulkinti špinatus, alyvuoges ir išmaišyti su riešutais, actu, aliejumi,
garstyčiomis ir prieskoniais. Smulkiai sutarkuoti sūrį ir įmaišyti į špinatų mišinį. Į kriaušių puseles sudėti pasigaminto špinatų įdaro ir kepti 180 laipsnių orkaitėje, kol sūris išsilydys (apie 5-8 minutes). Kriaušių puseles patiekti ant salotų lapų. Patiekalus galite pagardinti
skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
|
|
|
|
|