Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
50 g fermentinio sūrio
1 gūželė salotų lapų
1 šaukštas sumaltų riešutų (lazdyno, migdolų ir pan.)
1 pundelis špinatų
30 g žalių vynuogių
1 kriaušė
2 šaukštai alyvuogių aliejus
1 šaukštas balzaminio acto
0,5 šaukštelio garstyčių
1 žiupsnelis cukraus pudros
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį


Gaminimas:
Kriaušę perpjauti per pusę.
Išpjauti sėklalizdžius.
Susmulkinti špinatus, alyvuoges ir išmaišyti su riešutais, actu, aliejumi, garstyčiomis ir prieskoniais.
Smulkiai sutarkuoti sūrį ir įmaišyti į špinatų mišinį.
Į kriaušių puseles sudėti pasigaminto špinatų įdaro ir kepti 180 laipsnių orkaitėje, kol sūris išsilydys (apie 5-8 minutes).
Kriaušių puseles patiekti ant salotų lapų.
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai