Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Rytai, ....., siaure, pietus,
100 aru,
0, 2 gramo,
Vienintelis, labai retas, nepaprastas, ypatingas,
Kokios nors kuno dalies pasalinimo operacija,
A. Jakšto g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
A. Kisino g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
A. Mackevičiaus g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
A. Smetonos g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
A. Strazdo g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Mažų žuvų (karosai, karpiai, ešeriai) Žuvų prieskoniai 2 skiltelės česnako Kiaušinis Druska Miltai Aliejus kepti
Gaminimas: Mažas žuvytes nuskutame, išdarinėjame,
nuplauname ir perpjauname per puse arba į 3 dalis. Nukarpom pelekus. Kiaušinį išplakame su prieskoniais, smulkitais česnakais. Žuvis pačias truputį pasūdome. Voliojame žuvyčių gabaliukus į kiaušinio plakinį, po to į miltus ir dedame į įkaitintą aliejų. Aliejus turi apsemti, bent pusę žuvies
gabaliuko. Kepam iš abiejų pusių, kol gražiai apskrunda. Skanu prie alaus.
|
|
|
|
|