Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
aratiku,
nemexia,
dvykunu,
ištrinti anketa,
honda crv,
minikraft,
vip,
vip atsisakymas,
nematomas dramblys,
roblox,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
V. Sirokomlės g., Dūkštų k., Vilniaus r. sav.,
Vilniaus g., Dūkštų k., Vilniaus r. sav.,
Žalioji g., Dunojų k., Vilniaus r. sav.,
Dusinėnų g., Dusinėnų k., Vilniaus r. sav.,
Melioratorių 1-oji g., Dusinėnų k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g pievagrybių 2 svogūnai 3-4 šaukštai obuolių acto druska pipirai džiovinti raudonėliai 1 arbatinis šaukštelis džiovintų jūros kopūstų aliejus
kepimui
Gaminimas: Stambiai supjaustytus pievagrybius ir susmulkintus svogūnus pakepame keptuvėje su aliejumi. Pridedame prieskonių. Kepame, kol išgaruoja nuo kepimo susidariusios sultys (apie 15 min.). Tada įpilame acto ir atšaldome. Užkandis būna skanesnis 2-3 valandas pastovėjęs
šaldytuve. Patiekdami pabarstome vandenyje išmirkytais jūros kopūstais.
|
|
|
|
|