Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
600 g kiaulienos
pipirai
2 skiltelės česnako
1 šaukštelis rozmarinų
1 šaukštelis maltos saldžiosios paprikos
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
1 svogūnas
1 raudona saldžioji paprika
1 žalia saldžioji paprika
200 ml pomidorų padažo
pusė citrinos
1 šaukštas smulkintų petražolių
druska


Gaminimas:
Kiaulieną supjaustyti kubeliais ir pabarstyti pipirais. Smulkiai sukapoti česnakai sumaišomi su rozmarinais, malta paprika ir aliejumi. Šiuo marinatu įtriname mėsos gabaliukus ir paliekame apie 1 valandą prieskoniams įsigerti. Svogūną supjaustyti kubeliais, paprikas išvalyti ir supjaustyti apie 2 cm gabaliukais. Mėsą sudėti į keptuvę su trupučiu aliejaus ir apkepti ant kaitrios ugnies. Paskui į keptuvę dedame paprikas, svogūnus ir pilame pomidorų padažą. Šiek tiek pakepti viską ir uždegus keptuvę, troškiname apie 20 minučių, kartais pamaišant. Išspaudžiame citrinos sultis, patarkuojame žievelę, susmulkiname petražoles. Kai mėsa su daržovėmis iškepa, paskaniname trupučiu citrinos sulčių, petražolėmis, citrinos žievele bei trupučiu druskos. Skanaus :)
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai