Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 kg minkštos neriebios kiaulienos,
indelis grietinės,
keli šaukštai garstyčių,
druskos,
maltų pipirų.


Gaminimas:
Supjaustykite mėsą griežinėliais, truputį pasūdykite, patepkite garstyčiomis ir palikite pusvalandį pasimarinuoti. Kiekvieną pusę kepkite aliejuje  15 minučių. Paskui sukrėskite grietinę, pagardinkite pipirais, druska, uždenkite dangčiu ir troškinkite  40 minučių. Galite troškinti ir orkaitėje.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 kg sprandinės arba kiaulienos kumpio;
1 kg bulvių;
2 saujų džiovintų slyvų;
Garstyčių padažo;
Druskos;
Rozmarinų ir bazilikų;
Alyvuogių aliejaus.


Gaminimas:
Mėsą įtrinti druska, prieskoniais, apšlakstyti aliejumi, iš visų pusių įtrinti garstyčiomis. Reikėtų mažiausiai pusę paros palaikyti šaldytuve. Prieš pradedant kepti, reikia pasiruošti bulves: apie 7 minutes jas apvirti pasūdytame vandenyje. Mėsą dėti į 200 0C orkaitę ir kepti apie pusvalandį. Tuomet šalia mėsos dėti pavirtas bulves ir slyvas. Kepti dar pusvalandį. Skanaus :)
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai