Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Jono Kazimiero Vilčinskio g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jono Kazlausko g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jono Švažo g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jotvingių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jovaro g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 400 g kiaulienos kumpio 100 g svogūnų laiškų 3 skiltelių česnako Šlakelio aliejaus Žiupsnelio imbiero, malto 2 v. š. cukraus 4 v. š. sojos padažo,
tamsaus
Gaminimas: Kiaulieną supjaustome gabalėliais. Mėsą sudedame į indą, užberiame 2 šaukštus cukraus ir kardamono , užpilame sojos padažu. Gerai išmaišome ir paliekame marinuotis 1 val.
Svogūnų laiškus supjaustome, česnaką smulkiai sukapojame.
Į
keptuvę įpilame aliejų ir sudedame mėsos gabalėlius bei kepame apie 10 minučių . Tuomet į keptuvę sudedame česnakus, svogūnų laiškus ir troškiname. Įberiame malto imbiero ir truputėlį cukraus bei sojos padažo.
Valgome su virtais ryžiais.
Skanaus!
|
|
|
|
|