Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1,5 kg kiaulienos sprandinės
0,5 kg pievagrybių
250 g grietinėlės sūris (lydytas sūris)
1 v. š. pomidorų pastos
prieskoniai kiaulienai
malti juodieji pipirai
druska
aliejus


Gaminimas:
Pirmiausia supjaustome mėsą kubeliais ir maišant pakepiname virš vidutinės ugnies su aliejumi troškintuvėje aukštesniais kraštais.
Pievagrybius užpilame karštu vandeniu ir paverdame apie 10 min.
Išvirtus grybus nusunkiame ir paliekame atvėsti.
Atvėsusius pievagrybius supjaustome kubeliais ir sudedame kartu su mėsa į troškintuvę.
Pagardiname prieskoniais, sudedame pomidorų pastą, sūrį, išmaišome, kad gerai ištirptų sūris ir patroškiname apie 15-20 min.
Patiekiame karštą su ryžiais arba bulvėmis ir mėgstamomis salotomis.
Skanaus.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai