Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nemexia,
dvykunu,
ištrinti anketa,
honda crv,
minikraft,
vip,
vip atsisakymas,
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Klonių 12-oji g., Pakalniškių k., Vilniaus r. sav.,
Klonių 13-oji g., Pakalniškių k., Vilniaus r. sav.,
Klonių 2-oji g., Pakalniškių k., Vilniaus r. sav.,
Klonių 3-oji g., Pakalniškių k., Vilniaus r. sav.,
Klonių 4-oji g., Pakalniškių k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1,5 kg kiaulienos sprandinės 0,5 kg pievagrybių 250 g grietinėlės sūris (lydytas sūris) 1 v. š. pomidorų pastos prieskoniai kiaulienai malti juodieji
pipirai druska aliejus
Gaminimas: Pirmiausia supjaustome mėsą kubeliais ir maišant pakepiname virš vidutinės ugnies su aliejumi troškintuvėje aukštesniais kraštais. Pievagrybius užpilame karštu vandeniu ir paverdame apie 10 min. Išvirtus grybus nusunkiame ir
paliekame atvėsti. Atvėsusius pievagrybius supjaustome kubeliais ir sudedame kartu su mėsa į troškintuvę. Pagardiname prieskoniais, sudedame pomidorų pastą, sūrį, išmaišome, kad gerai ištirptų sūris ir patroškiname apie 15-20 min. Patiekiame karštą su ryžiais arba bulvėmis ir mėgstamomis
salotomis. Skanaus.
|
|
|
|
|