Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Galios vienetas, nurodantis per tam tikra laika sunaudotos energijos kieki,
Kietmedzio lenteliu grindys,
Meile ir istikimybe tevynei, didziavimasis jos praeitimi ir dabartimi, pasiryzimas ginti tevynes interesus,
Pagrindiniai interjero irangos dirbiniai, turintys ivairia praktine paskirti (kede, stalas, lova ir kt.) [dgs.],
Medziagos ypatybe veikti uosle,
Šventosios g., Kavarsko m., Anykščių r. sav.,
Tvenkinio g., Kavarsko m., Anykščių r. sav.,
Anykščių g., Troškūnų m., Anykščių r. sav.,
Birutės g., Troškūnų m., Anykščių r. sav.,
Dariaus ir Girėno g., Troškūnų m., Anykščių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 800 g kiaulienos 50 - 70 g raudono vyno 3 svogūnų Kardamono, žirnelių Kardamono, malto Druskos Pipirų
Gaminimas: Svogūną supjaustome griežinėliais ir
pakepiname, kol suminkštės. Tada dedame į tą pačią keptuvę supjastytą nedideliais kubeliais mėsą. Kai kiauliena pradės gražiai skrusti, pilame vyną ir prieskonius bei dar kepame apie 10 minučių. Patiekiame su garnyru. Skanaus.
|
|
|
|
|