Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
600 g kiaulienos sprandinės be kaulo
250 svogūnų
2 v. š. aliejaus
2 v. š. maltų saldžiųjų paprikų
200 ml pomidorų sulčių
0,5 a. š. mairūnų
česnako skiltelė
druskos
2 morkos


Gaminimas:
Mėsą supjaustyti 3 cm storio gabaliukais, o svogūnus - stambiais kubeliais. Mėsos gabaliukus pakepinti su aliejumi, suberti svogūnus ir kepti 2 minutes.
Keptuvę su mėsa ir svogūnais nukelti nuo ugnies ir paskaninti saldžiosiomis paprikomis. Atsargiai į mėsą supilti pomidorų sultis, sudėti morkas ir užvirinti.
Nuluptą česnako skiltelę sutrinti, sumaišyti su šaukšteliu druskos ir suberti į mėsą. Guliašą pagardinti mairūnais ir troškinti uždengtame puode.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
500 g kiaulienos
1 didelis svogūnas
1 didelis pomidoras
5 šaukštai pomidorų padažo
šaukštas grietinės
100 g aliejaus
saldžiosios paprikos milteliai
aitriosios paprikos milteliai
bazilikas
citrina
lauro lapeliai
juodieji pipirai
šaukštelis druskos
šaukštas džiūvėsių


Gaminimas:
Mėsą supjaustyti, įberti po žiupsnelį lauro lapelių, juodųjų pipirų, saldžiosios paprikos, aitriosios paprikos, druskos, įspausti citrinos sulčių ir palikti pasimarinuoti bent valandai.
 Supjaustytą svogūną šiek tiek pakepti aliejuje, po to suversti ant jo mėsą ir apkepti. Kai apskrunda, supilti džiūvėsius, jei reikia įpilti aliejaus ir trumpai pakepinti. Tuomet sudėti pjaustytą pomidorą, pakepinus kelias minutes supilti padažą, grietinę, įberti bazilikų, šiek tiek vandens ir troškinti, kol mėsa bus minkšta.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai