Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 vnt. KNORR BULJONETĖ grybų sultinys
800 g kiaulienos išpjovos
0,5 šaukšto džiovintų čiobrelių
1 žiupsnelis pipirų
400 g sezoninių daržovių
2 šaukštai miltų
1 pakelis italų virtinukų gnocchi
3 šaukštai alyvuogių aliejaus
1 šaukštas žemės riešutų


Gaminimas:
Nuplaukite ir nusausinkite mėsą. Apvoliokite miltuose. Keptuvėje įkaitinkite 2 šaukštus aliejaus. Apkepkite mėsą iš visų pusių.
Ištirpinkite Knorr Grybų sultinio kubelį 1.5 stiklinės verdančio vandens. Įpilkite sultinį į puodą, sudėkite apkeptą mėsą. Troškinkite 10 minučių.
Keptuvėje įkaitinkite 1 šaukštą aliejaus ir apkepkite daržoves. Pagardinkite čiobreliais, pipirais ir druska (jei reikia). Gerai išmaišykite.
Susmulkinkite žemės riešutus, suberkite į daržoves.
Išvirkite gnocchi virtinukus pagal instrukciją ant pakelio.
Išimkite kiaulienos išpjovą iš padažo, supjaustykite. Sudėkite į lėkštes, užpilkite padažu. Patiekite su šiltais gnocchi virtinukais ir daržovėmis.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai