Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
500 g kiaulienos karbonado;
mėsos prieskoniai;
pipirai ir druska;
bazilikas smulkintas;
Miltai;
džiuvėsėliai;
3 kiaušiniai;
aliejaus kepimui.


Gaminimas:
Kiaulieną supjaustome maždaug 1 cm storio griežinėliais ir pamušame plaktuku, kad taptų labai ploni gabalėliai. Gerai įtrinti prieskonių mišiniu. Įkaitiname puode aliejų arba fritiūrinėje. Kiaulienos gabaliukus voliojame į miltus, tada į kiaušinio plakinį ir į džiuvėsėlius. Kepsniukus kepame aliejuje, kol gražiai paruduos. Dedame ant popierinio rankšluosčio, kad nuvarvėtų aliejus. Skanaus :)
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
500 g kiaulienos
1 nedidelis svogūnas
1 kiaušinis
3 v. š. majonezo
3 v. š. miltų arba krakmolo
druska
malti juodieji pipirai
prieskoniai kiaulienai


Gaminimas:
Supjausčiau mėsą į mažus kubelius.
Susmulkinau svogūną.
Iš majonezo, kiaušinio, miltų (arba krakmolo) bei prieskonių sumaišiau mišinį, į kurį sudėjau mėsą bei svogūnus.
Pasigamintą masę šaukštais dėjau į keptuvę, suformavau kepsnelius ir vartant kepinau, kol jie gražiai apskrudo.
Iškeptus kepsnelius dar patroškinau garuose, bet tai nebūtina.
Skanaus.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai