Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
800 g kiaulienos be kaulų
2 šaukštai citrinos sulčių
1 česnako skiltelė
2 šaukštai aliejaus
1 šaukštelis druskos
1/2 šaukštelio juodųjų pipirų
Paprikų sviestas:
150 g minkšto sviesto
2 šaukštai maltų saldžiųjų paprikų
1/2 šaukštelio maltų aitriųjų paprikų
žiupsnelis cukraus ir druskos
2 šaukšteliai citrinos sulčių
50 g šviežios saldžiosios paprikos

Gaminimas:
Mėsą surišti (kaip surišti ieškokite skiltyje “Verta žinoti”), įtrinti citrinos sultimis ir pasmeigti ant iešmo. Po iešmo orkaitėje pakišti indą riebalams nuvarvėti. Ant iešmo kepamą mėsą nuolat sukioti.
Česnaką sugrūsti, sumaišyti su aliejumi, druska bei pipirais. Paruoštu mišiniu kelis kartus aptepti kepamą mėsą.
Į sviestą suberti prieskonius, supilti citrinos sultis, suberti smulkiai sukapotas paprikas ir gerai išmaišyti. Pagardinti cukrumi bei druska ir perdėti į dubenėlį.
Iškepusią mėsą dėti ant medinės lentelės, nurišti siūlus. Aptepti kepsnio riebalais ir uždengus palikti 10 minučių. Supjaustyti riekelėmis.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai