Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
aratiku,
nemexia,
dvykunu,
ištrinti anketa,
honda crv,
minikraft,
vip,
vip atsisakymas,
nematomas dramblys,
roblox,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kauno g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kazbėjų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kazimiero Ladygos g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kazio Bizausko g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kazio Borutos g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 6-8 porcijoms 1 kg neriebios kiaulienos, 200 g konjako, maltų juodųjų pipirų, druskos.
Gaminimas: Kiaulieną supjaustyti porcijiniais gabalėliais, pasūdyti, pabarstyti
pipirais, užpilti konjaku ir palikti marinuotis 3-4 valandoms. Pasimarinavusią kiaulieną apkepti aliejuje ir tiekti su pasirinktu garnyru. Taip marinuota mėsa bus labai minšta ir skani :)
|
|
|
|
|