Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Ingredientai:

Druska, 30 gabalų
Cukrus, 1 lašas
Romas ''Captain Morgan'', 3 litrai



Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
50 g sviesto
50 g alyvuogių (juodosios)
1 apelsino
1 paprikos
2 pomidorų
100 g marinuotų žirnelių
1 - 1,2 kg kiaulienos nugarinės
100 g špinatų
2 v. š. sojos padažo
1 didesnės šakelės pertažolių
1 v. š. prieskonių mėsai


Gaminimas:
Pirmiausia mėsą įpjauti - padaryti kišenę ir įdėti plonai supjaustytą sviestą (paskirstyti visoje kišenėje) ir tolygiai įdėti supjaustytus špinatus (tinka ir šaldyti špinatai). Smeigtukais susmeigti skylę.
Mėsą aptepti sojos ir prieskonių mišiniu. Palaikyti pusvalandį.
Mėsą įvynioti į foliją ir pašauti  į įkaitintą orkaitę. Kepti 200 °C temp. 1 val.

Nuimti foliją  ir kepti, kol apaskrus (10 min.)
Kol kepa mėsa, pasiruoškite mėgiamą garnyrą: kepkite bulves ir daržoves (paprikas, svogūnus...)
Iškeptą mėsą, supjaustyti kepsnių didumo gabalėliais. Mėsą ir daržoves sudėkite į lėkštę, dėkite supjaustytą pomidorą, supjaustytą apelsiną.
Puoškite pertažolėmis ir alyvuogėmis.
Pasiruoškite mėgiamą padažą (čia tiks padažas iš sumaišytų: sojos padažo, garstyčių, citrinos sulčių ir medaus).
Skanaus!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai