Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Vidines energijos dalis, kuri pereina is vieno kuno i kita,
Silumos perdavimo budas, kai keiciantis temperaturai skysciuose ir dujose susidaro sroves, pernesancios silumos kieki,
Prietaisas, matuojantis spinduliavimo intensyvuma,
Prietaisas, skirtas labai? emoms temperaturoms matuoti,
Ritmiskas raumenu susitraukinejimas, kurio metu susidaro daugiau silumos,
Ąžuolyno g., Ireniškių k., Kauno r. sav.,
Dvaro g., Ireniškių k., Kauno r. sav.,
Griaustinio g., Ireniškių k., Kauno r. sav.,
Ireniškių g., Ireniškių k., Kauno r. sav.,
Jovarų g., Ireniškių k., Kauno r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg kiaulienos nugarinės 50 g sviesto 1 v. š. aliejaus 3 v. š. sojos padažo 200 g pelėsinio sūrio "Camembert" 2 v. š. žalumynų (pertažolių ir krapų) 1 v. š.
prieskonių, kepsniams Padažui: 2 v. š. krienų 100 g grietinės
Gaminimas: Gardus kepsnys mėgstantiems pelėsinį sūrį!
Kiaulienos nugarinėje padaryti “kišenę”, įpilti šaukštą sojos padažo, šaldytuve palaikyti apie valandą. Supjaustyti žalumynus ir
sviestą įdėti į "kišenę". Taip pat įdėti Camemberto sūrio gabaliukus. Smeigtukais “užsiūti” 'kišenės" angą. 2 šaukštais sojos padažu suvilgyti visą kepsnį. Aptepti prieskoniais kepsniams. Į foliją ,po kepsniu, įpilti aliejų ir užlankstyti kepimo
foliją. Kepti įkaitintoje orkaitėje 1 val. Tada praverti folgą ir kepti dar apie 10 -15 min., kol gražiai apkeps. Valgyti su šiltu krienų - grietinės padažu (grietinę pašildyti keptuvėje, įdėti krienus ir išmaišyti, truputį pakaitinti).
Valgyti su virtomis ar keptomis
bulvėmis.
Skanaus!
|
|
|
|
|