Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Geležinkelio g., Dotnuvos glž. st., Kėdainių r. sav.,
Pirmūnų g., Dotnuvos glž. st., Kėdainių r. sav.,
Dariaus ir Girėno g., Dotnuvos mstl., Kėdainių r. sav.,
Darželio g., Dotnuvos mstl., Kėdainių r. sav.,
Dotnuvėlės g., Dotnuvos mstl., Kėdainių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kiaulės širdies, didelės 2 skiltelių česnako 1 saldžiosios paprikos, didelės 1 aitriosios paprikos ankšties 100 ml acto (3 %)
Padažui: 150 g alyvuogių aliejaus 1
citrinos 80 g svogūnų galvučių Žiupsnelio saldžių raudonųjų pipirų, maltų druskos
Gaminimas: Širdį perpjaukite per pusę ir gerai išplaukite. Išvalykite, supjaustykite kubeliais, parą marinuokite trintų česnakų, smulkiai susmulkintų saldžiųjų ir aitriųjų pipirų,
druskos ir acto mišinyje. Išsimarinavusius širdies gabaliukus užmaukite ant iešmų ir kepkite. Padažui, mediniu šaukštu išmaišykite alyvuogių aliejų, išspaustas citrinos sultis, tarkuotus svogūnus ir maltus raudonus pipirus. Iškepusį šašlyką valgykite su paruoštu padažu.
|
|
|
|
|