Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
J. Tiškevičiaus g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
J. Treinio g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
J. Tumo-Vaižganto g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
J. Vitkaus-Kazimieraičio g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jadvygos Čiurlionytės g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g kiaulienos filės 500 g stambiai maltos kiaulienos 1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų 1 žiupsnelis lauro lapų 1 valgomasis šaukštas maltos mėsos prieskonių 1 arbatinis šaukštelis
druskos
Gaminimas: Kiaulienos filė taip perpjauti, kad gautųsi kuo didesnis gabalas. Lengvai išmušti. Vientisą mėsos gabalą pabarstyti pipirais, lauro lapais, druska, laiškiniais česnakais ir įtrinti. Maltą mėsą sumaišyti su maltos mėsos prieskoniais. Ant filė kloti
faršą ir suvynioti vyniotinį. Surištą audinyje palaikyti bent pusdienį. Virti vandenyje su tais pačiais prieskoniais ir druska apie pusantros valandos. Paslėgti.
|
|
|
|
|