Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
yosemite dviratis,
sarbievij,
,kadangi,
imbierinis zmogeliukas,
sift,
@@9wvow,
1????%2527%2522\'\",
1'",
-1 or 3*2>(0+5+795-795),
-1 or 3*2<(0+5+795-795),
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Akmens, medzio, stiklo, metalo, kaulo pavirsiaus lyginimas rankiniu arba mechaniniu budu, taikant abrazyvus, padedancius pasalinti serpetas,
Issifruokite MCMXCVIII,
Antras kurio nors daikto egzempliorius, vienas is dvieju vienodu daiktu,
Graiku mitu architektas ir skulptorius,
Produkcijos ir darbu kokybes rodikliu kiekybinio vertimo metodu visuma,
Centrinė g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Č. Sugiharos g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Čekėnų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Čekų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Čepkelių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Reikia: 5 kiaušiniai 250 g majonezo 350 g tarkuoto fermentinio sūrio Įdarui: 500 g faršo 1 svogūno galva 1 kiaušinis druskos, pipirų Padažui: svogūnas karšto rūkymo
šoninė voveraitės miltai grietinėlė prieskoniai
Gaminimas: Kiaušinius sumaišyti su majonezu ir sūriu. Supilti į kepimo popieriumi išklotą skardą. Kepti 20 min. iki 200° C įkaitintoje orkaitėje. Šiek tiek ataušinti. Turi gauti gražus minkštas
omletinis pagrindas. Ant pagrindo paskleisti įdarą: faršą, sumaišytą su kiaušiniu, smulkiai supjaustytu svogūnu, pagardintu druska ir pipirais. Pradedant trumpuoju kraštu susukti į vyniotinį. Vyniojasi labai lengvai. Kepti dar 40 min. iki 200° C įkaitintoje orkaitėje. P. S. vyniotinio
gaunasi nemažai, bet jį galima supjausčius gabaliukais užšaldyti, o vėliau atšildyti mikrobangų krosnelėje. Skardą naudojau standartinę, esančią prie orkaitės. Faršą reikia dėti žalią ir į jį nepadauginti druskos (aš įdėjau 1 a. š., bet jau buvo šiek tiek per sūru), nes omletas gaunasi
pakankamai sūrus (kitą kartą, kad nesigautų taip sūriai, dėsiu majonezo ir grietinės mišinį). Tikrai labai paprasta ir skanu. Prie šio nuostabaus vyniotinio padariau padažą: Svogūna supjaustyti kubeliais, pakepinti su smulkinta šonine, įberti miltų, pakepinti ir užpilti grietinėle, sudėti
prieskonius ir patiekti su vyniotiniu. Skanaus
|
|
|
|
|