Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
cd,
trans,
200.000 euro,
aistra turtams,
yosemite dviratis,
sarbievij,
,kadangi,
imbierinis zmogeliukas,
sift,
@@9wvow,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Atmosferos reiskinys, butinas susidaryti ledui,
Atmosferos salygu busena,
Atminties apgaule, klaidinantis suvokimas - zmogus, budamas naujoje, nezinomoje vietoje, tariasi cia jau buves, niekada nematyta objekta laiko matytu, negirdetus zodzius - girdetais,
Audiniu dekoravimo technika,
Auksciausiasis Tibeto vienuolis,
Vilniaus g., Seirijų mstl., Lazdijų r. sav.,
Vytauto g., Seirijų mstl., Lazdijų r. sav.,
Laukų g., Smarliūnų k., Lazdijų r. sav.,
Tiesos g., Smarliūnų k., Lazdijų r. sav.,
Veisiejų g., Smarliūnų k., Lazdijų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Tešlai: 1 kg aukščiausios rūšies kvietinių miltų 450 g margarino (recepte siūloma Eve, o aš panaudojau Vilniaus) 4 kiaušiniai 200 g 30 proc. riebumo grietinės žiupsnelis druskos Įdarui
(iškart parašau, kad įdaras tai jau jūsų fantazijos ir skonio reikalas): 1 kg vištienos filė keli pievagrybiai 3 svogūnai 50 g margarino malti juodieji pipirai druska šlakelis šalto virinto vandens
Gaminimas: Miltus suberiam į dubenį, įpjaustom į juos
margariną ir viską gerai sumaišome/pertriname iki kol visas margarinas susimaišys su miltais. Vieno kiaušinio trynį atsikriame ir atidedame, baltymą supilame į miltus, likusios kiaušinius taip pat įmušame į miltus, sukrečiame grietinę ir viską maišome/minkome, kol gausis vientisas, nekimbantis
tešlos gniužulas. Tešlą dedam į šaldytuvą. Ruošiame mėsos įdarą - mėsą supjaustome smulkiai, svogūnus nulupame ir taip pat supjaustome, sudedame į mėsa, ten pat beriame druską, pipirus, pilame vandenį. Pievagrybius nuvalome, supjaustome ir pakaitiname su margarinu keptuvėje, kol išskirs skystį.
Tada krauname juos į mėsą ir viską išmaišome. Traukiame tešlą ir šaldytuvo. Daliname į vienodo dydžio gabaliukus, man gavosi trisdešimt. Imame po vieną ir kočiojam paplotėlį, dedame įdarą ir užspaudžiame bei užsukame kraštą. Sudedame ant skardos ir kišame į įkaitintą iki 200 laipsnių
temperatūros orkaitę. Kepam apie 30-35 min.
|
|
|
|
|