Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
150 g vištų krūtinėlių
1 šaukštelis krakmolo
2 šaukštai sojų padažo
2 salierų lapkočiai
2 svogūnai
1 šaukštelis kario
2 šaukštai chereso
1/8 l vištienos sultinio
1/2 šaukštelio druskos
1/4 šaukštelio maltų juodųjų pipirų
250 g skaldytų migdolų
3 šaukštai kukurūzų aliejaus

Gaminimas:
Mėsą supjaustyti 1/2 cm storio šiadeliais ir sumaišyti su šaukštu sojų padažo bei bulvių krakmolu. Nuvalytą salierą bei nuluptus svogūnus supjaustyti griežinėliais. Cheresą sumaišyti su kariu. Supilti sultinį, suberti druską, pipirus, supilti sojų padažo likutį ir gerai išmaišyti.
Įkaitintoje keptuvėje sausai pakepinti migdolus ir išberti. Atskirai su aliejumi apkepti mėsą, svogūnus ir salierą (kiekvienam komponentui kepti - po šaukštą aliejaus). Nuolat maišyti ir kepti tol, kol mėsa ir daržovės pakeis spalvą ir gardžiai pakvips.
Iškepusias daržoves sustumti į keptuvės pakraštį arba kiaurasamčiu išgriebti ir suversti į sietelį, kad nuvarvėtų. P?ruoštą padažą šiek tiek pavirti keptuvėje ir pagardinti.
Į padažą suberti apkeptą mėsą, salierus, svogūnus ir trumpai pakaitinti. Užberti skrudintų migdolų.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai