Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Sviesi nuosedine uoliena, susidedanti is kaolinito ir kt. Mineralu,
Desimtoji graiku abeceles raide,
Kataliku dvasininku liturginis drabuzis - puosnus po kaklu susegamas apsiaustas be rankoviu, su pelerina,
Zole, krumas arba medis paplites daugiausia tropinio ir subtropinio klimato juostose; dygiojo kapario ziedpumpuriai, vaisiai, jauni ugliai vart. kaip prieskonis,
Hitlerineje koncentracijos stovykloje - is kaliniu tarpo paskirtas priziuretojas,
Šlapaberžės g., Šlapaberžės k., Kėdainių r. sav.,
Žalioji g., Šlapaberžės k., Kėdainių r. sav.,
Bažnyčios g., Šventybrasčio k., Kėdainių r. sav.,
Kalno g., Šventybrasčio k., Kėdainių r. sav.,
Pušyno g., Šventybrasčio k., Kėdainių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 150 g vištų krūtinėlių 1 šaukštelis krakmolo 2 šaukštai sojų padažo 2 salierų lapkočiai 2 svogūnai 1 šaukštelis kario 2 šaukštai chereso 1/8 l vištienos sultinio 1/2 šaukštelio
druskos 1/4 šaukštelio maltų juodųjų pipirų 250 g skaldytų migdolų 3 šaukštai kukurūzų aliejaus
Gaminimas: Mėsą supjaustyti 1/2 cm storio šiadeliais ir sumaišyti su šaukštu sojų padažo bei bulvių krakmolu. Nuvalytą salierą bei nuluptus svogūnus supjaustyti griežinėliais.
Cheresą sumaišyti su kariu. Supilti sultinį, suberti druską, pipirus, supilti sojų padažo likutį ir gerai išmaišyti. Įkaitintoje keptuvėje sausai pakepinti migdolus ir išberti. Atskirai su aliejumi apkepti mėsą, svogūnus ir salierą (kiekvienam komponentui kepti - po šaukštą aliejaus). Nuolat
maišyti ir kepti tol, kol mėsa ir daržovės pakeis spalvą ir gardžiai pakvips. Iškepusias daržoves sustumti į keptuvės pakraštį arba kiaurasamčiu išgriebti ir suversti į sietelį, kad nuvarvėtų. P?ruoštą padažą šiek tiek pavirti keptuvėje ir pagardinti. Į padažą suberti apkeptą mėsą, salierus,
svogūnus ir trumpai pakaitinti. Užberti skrudintų migdolų.
|
|
|
|
|