Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
aratiku,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Armonos 1-oji g., Sarapų k., Ukmergės r. sav.,
Armonos 10-oji g., Sarapų k., Ukmergės r. sav.,
Armonos 11-oji g., Sarapų k., Ukmergės r. sav.,
Armonos 12-oji g., Sarapų k., Ukmergės r. sav.,
Armonos 13-oji g., Sarapų k., Ukmergės r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 800 gramų kiškienos, 0.8 stiklinės grietinės, 0.8 stiklinės 3% acto, 5 svogūnai, 100 gramų džiovintų grybų, 10 paprikų 1 šaukštas tarkuotų krienų, 1 šaukštas razinų, 1.5
šaukšto tirpintų kiaulių taukų, 1 šaukštas kvietinių miltų, Truputį druskos, Truputį juodųjų pipirų, Truputį cukraus, Truputį citrinų sulčių
Gaminimas: Smulkiai supjaustytas svogūnas suberiamas į verdantį vandenį, pavirinama, suberiami prieskoniai, supilamas actas ir
šiuo marinatu (karštu) užpilama mėsa. Marinuojama 24 val. Išgriebta mėsa nusausinama, apibarstoma miltais, sumaltais prieskoniais ir apkepinama riebaluose. Vėliau sudedama į troškintuvą, apšlakstoma vandeniu ir troškinama ant mažos ugnies uždengtame puode. Išmirkyti grybai ir ankštiniai pipirai
supjaustomi ir suberiami į puodą baigiant mėsą troškinti. Mėsa išgriebiama. Į skystį, kuriame troškinta mėsa, įpilama grietinės, sumaišytos su likusiais miltais, pridedama tarkuotų krienų, suberiamos razinos ir, dar truputį patroškinus, užpilama ant mėsos.
|
|
|
|
|