Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Rusu kompozitorius, daznai vadinamas rusiskos muzikos pradininku, operos? Ruslanas ir Liudmila" autorius,
Kas pirmieji ivede 7 dienu savaite,
Ikonografijoje tam tikras simbolinis daiktas, artimai susijes su vaizduojamo asmens gyvenimu ar veikla, pateikiamas su juo kaip atpazinimo zenklas arba atskirai kaip jo simbolis,
Atsistiktinis, neitiketas pasisekimas,
Lenkai kalnieciai, kuriuos hitlerininkai generalineje gubernijoje norejo paversti atskira tauta, neva pasizymincia arijams budingais bruozais,
Viršupio Sodų 17-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Viršupio Sodų 18-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Viršupio Sodų 19-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Viršupio Sodų 2-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Viršupio Sodų 20-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 800 gramų kiškienos, 0.8 stiklinės grietinės, 0.8 stiklinės 3% acto, 5 svogūnai, 100 gramų džiovintų grybų, 10 paprikų 1 šaukštas tarkuotų krienų, 1 šaukštas razinų, 1.5
šaukšto tirpintų kiaulių taukų, 1 šaukštas kvietinių miltų, Truputį druskos, Truputį juodųjų pipirų, Truputį cukraus, Truputį citrinų sulčių
Gaminimas: Smulkiai supjaustytas svogūnas suberiamas į verdantį vandenį, pavirinama, suberiami prieskoniai, supilamas actas ir
šiuo marinatu (karštu) užpilama mėsa. Marinuojama 24 val. Išgriebta mėsa nusausinama, apibarstoma miltais, sumaltais prieskoniais ir apkepinama riebaluose. Vėliau sudedama į troškintuvą, apšlakstoma vandeniu ir troškinama ant mažos ugnies uždengtame puode. Išmirkyti grybai ir ankštiniai pipirai
supjaustomi ir suberiami į puodą baigiant mėsą troškinti. Mėsa išgriebiama. Į skystį, kuriame troškinta mėsa, įpilama grietinės, sumaišytos su likusiais miltais, pridedama tarkuotų krienų, suberiamos razinos ir, dar truputį patroškinus, užpilama ant mėsos.
|
|
|
|
|