Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Miestas, kuriame senoveje stovejo garsi Artemides sventykla,
Paukstis, turintis daugiausia plunksnu: gulbe .....,
Standi skaidulinio audinio pleve, gaubianti visa kaula, isskyrus sanarinius pavirsius,
Kanados provincija, kuria ikure pabegeliai is JAV,
Lietuviu daininike indisku pseudonimu,
Buožėnų g., Buožėnų k., Telšių r. sav.,
Džiugo g., Buožėnų k., Telšių r. sav.,
Medžiotojų g., Buožėnų k., Telšių r. sav.,
Mokyklos g., Buožėnų k., Telšių r. sav.,
Pirties g., Buožėnų k., Telšių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 150 g. veršienos; 150 g. kiaulienos; 3 šaukštai grietinės; 1/4 šaukštelio baziliko; truputį pipirų, prieskonių veršienai arba kiaulienai; 1/2 stiklinės rizoto ryžių; 1 šaukštas
pomidorų tyrės; žiupsnis druskos.
Gaminimas: Veršiną ir kiauliną supjautome gabaliukais, dedame prieskonius, bazilikus, pipirus ir grietinę. Viską išmaišome ir paliekame 12 - 24 val. pasimarinuoti. Dedame mėsą kepti, nepilame riebalu, tik apkepinam truputi. Verdame ryžius, kol jie
iki galo neisvirę. Ryžius su visu likusiu vandeniu supilame į keptuvę su mėsa. Pasūdome, dedame pomidorų tyrės, ismaišome ir dar "troskiname" apie 10 min. Skanaus!
|
|
|
|
|