Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Žvejų g., Varnių m., Telšių r. sav.,
Dygulio g., Anulyno k., Telšių r. sav.,
Subedžio g., Anulyno k., Telšių r. sav.,
Baltininkų g., Baltininkų k., Telšių r. sav.,
Dvaralio g., Baltininkų k., Telšių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg kiškienos 3 maži svogūnai 1/8 l alyvų aliejaus 2 šaukštai ir 1 šaukštelis kapotų petražolių 1 šaukštelis druskos 1/2 šaukštelio baltųjų pipirų ciberžolių šafranų 1
šaukštelis kario 1/2 šaukštelio imbiero 60 g šviežių svogūnų su laiškais arba poro 200 g razinų
Gaminimas: Kiškieną nuplauti, nusausinti, glaudžiai sudėti į tinkamą (ne per didelį) puodą. Nuluptus svogūnus supjaustyti kubeliais, suberti tarp mėsos gabalėlių ir užpilti
aliejumi. Prieskonius sumaišyti su 2 šaukštais petražolių ir apibarstyti mėsą. Užpilti vandeniu (kad apsemtų), užvirinti, uždengti dangčiu ir 1 valandą troškinti. Nuvalytus svogūnus su laiškais arba porą perpjauti išilgai pusiau, nuplauti ir supjaustyti mažais kubeliais. Sumaišyti su razinomis,
suberti į puodą su mėsa ir dar 20 minučių patroškinti. Kiškieną perdėti į pusdubenį. Troškinimo metu išsiskyrusias sultis išmaišyti, pasūdyti ir šiuo padažu užpilti mėsą. Patiekalą apibarstyti petražolėmis.
|
|
|
|
|