Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmenys interjerui,
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Laukų 4-oji g., Šiūparių k., Klaipėdos r. sav.,
Laukų 5-oji g., Šiūparių k., Klaipėdos r. sav.,
Laukų 6-oji g., Šiūparių k., Klaipėdos r. sav.,
Laukų 7-oji g., Šiūparių k., Klaipėdos r. sav.,
Laukų 8-oji g., Šiūparių k., Klaipėdos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg kiškienos 3 maži svogūnai 1/8 l alyvų aliejaus 2 šaukštai ir 1 šaukštelis kapotų petražolių 1 šaukštelis druskos 1/2 šaukštelio baltųjų pipirų ciberžolių šafranų 1
šaukštelis kario 1/2 šaukštelio imbiero 60 g šviežių svogūnų su laiškais arba poro 200 g razinų
Gaminimas: Kiškieną nuplauti, nusausinti, glaudžiai sudėti į tinkamą (ne per didelį) puodą. Nuluptus svogūnus supjaustyti kubeliais, suberti tarp mėsos gabalėlių ir užpilti
aliejumi. Prieskonius sumaišyti su 2 šaukštais petražolių ir apibarstyti mėsą. Užpilti vandeniu (kad apsemtų), užvirinti, uždengti dangčiu ir 1 valandą troškinti. Nuvalytus svogūnus su laiškais arba porą perpjauti išilgai pusiau, nuplauti ir supjaustyti mažais kubeliais. Sumaišyti su razinomis,
suberti į puodą su mėsa ir dar 20 minučių patroškinti. Kiškieną perdėti į pusdubenį. Troškinimo metu išsiskyrusias sultis išmaišyti, pasūdyti ir šiuo padažu užpilti mėsą. Patiekalą apibarstyti petražolėmis.
|
|
|
|
|