Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Hardrokas LT UAB,
Hardim, bendra Lietuvos ir Didžiosios Britanijos UAB,
Harbinas, Restoranas, Juhenga,
Harbin, Kinų Restoranas, Kinera,
Harald Olsen Personalinė Įmonė,
Antros Vagos 5-oji g., Pakonių k., Vilniaus r. sav.,
Antros Vagos 6-oji g., Pakonių k., Vilniaus r. sav.,
Antros Vagos 7-oji g., Pakonių k., Vilniaus r. sav.,
Antros Vagos 8-oji g., Pakonių k., Vilniaus r. sav.,
Astrų g., Pakonių k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Dvimetis arba daugiametis žolinis augalas. Sėklomis galima pagardinti kopūstų ir ankštinių daržovių sriubas, burokėlių, kopūstų salotas, žuvį, kiaulieną, jautieną, žąsieną, bulvių valgius, dešras, sūrius, ruginę duoną ir kepinius su sūriu. Dedamas į giras. Kvapas nestiprus, skonis kartokas,
pikantiškas. Jauni lapai tinka salotoms, sriuboms. Centrinės Europos šalių virtuvėse populiarios nemaltos kmynų sėklos. Gerina virškinimą. Medingas. Auginti geriausia darže. Naudojamos džiovintos, maltos ir sveikos sėklos, jauni lapeliai. Plačiau skaitykite žurnale „Gėlių
spalvos“ Nr. 14 - „Prieskonių sodas“.
|
|
|
|
|