Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Pavilnio Sodų 7-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pavilnio Sodų 8-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pavilnio Sodų 9-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pavilnionių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pažagiškių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 kiaušiniai 100 g sviesto 75 g cukraus 1 pakelis Santa Maria vanilinio cukraus 50-70 g miltų 200 g kokoso 250 g uogienės su uogų gabaliukais Papuošimui: 100 g juodojo
šokolado
Gaminimas: Kiaušinių trynius išplakite su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Baltymus išplakite su žiupsneliu druskos iki putų. Į trynių masę įmaišykite minkštą sviestą. Po to įmaišykite miltus, kokoso drožles bei galiausiai baltymus. Pusę gautos masės sudėkite į kepimo
formą, aptepkite uogiene ir uždenkite likusia tešla. Kepkite 180 laipsnių orkaitėje apie 15-20 minučių. Puoškite ištirpintu šokoladu.
|
|
|
|
|