Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
2 stiklinės baltojo vermuto
2 stiklinės obuolių sulčių
3 šaukštai cukraus
1 citrina papuošimui


Gaminimas:
Vermutą sumaišome su obuolių sultimis ir cukrumi.
Kokteilį supilstome į taures, papuošiame citrinos griežinėliais.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
0,5 žaliosios citrinos
sugrūsto ledo
2 cl romo (40 %)
3 cl likerio
10 cl Kombucha (gėrimas, panašus į obuolių sidrą. Tai populiarus sveikos gyvensenos entuziastų gėrimas, kilęs iš to pačio pavadinimo vietovės. Gaunamas fermentuojant stiprią juodąją arbatą su baltuoju cukrumi, kitaip tariant - rauginant.)
4 cl spanguolių sulčių
ledų
karambola (vaisius-žvaigždė) papuošimui


Gaminimas:
1. Nuplauti žaliąją citriną, supjaustyti griežinėliais, dėti į kokteilinę taurę, uždėti šiek tiek grūsto ledo ir lengvai spustelėti.
2. Supilti romą, likerį, kombuchą ir spanguolių sultis su keletu ledo gabalėlių į “šeikerį” ir stipriai suplakti. Supylus į kokteilinę taurę, lengvai pamaišyti.
3. Norint papuošti karambolos riekele.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
2 cl žaliosios citrinos sulčių (šviežiai spaustų)
1 cl cukraus sirupo
1 šaukštelis cukraus pudros
šlakelis Angostura (likeris)
4 cl degtinės
ledo gabalėlių
sodos vandens


Gaminimas:
1. Į “šeikerį” supilti žaliosios citrinos sultis, cukraus sirupą, cukraus pudrą, Angostura ir degtinę. Stipriai suplakti.
2. Keturis ledo gabalėlius įmesti į kokteilinę taurę. Užpilti kokteilį. Stiklą užpildyti soda.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
15 ml persikų degtinės
15 ml degtinės
30 ml spanguolių sulčių
30 ml apelsinų sulčių


Gaminimas:
Viską sumaišykite "šeikeryje". Patiekite su ledukais. Papuoškite apelsino griežinėliu.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai