Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Tešlai:
2 kiaušiniai
0,5 stiklinės vandens
2 stiklinės miltų
druska
Įdarui:
400 g maltos virtos vištienos
1 kiaušinis
2 skiltelės česnako
druska
malti juodieji pipirai
Padažui:
3 v. š. sviesto
2 svogūnai
1 morka
krapai
Reikės:
1 vnt. KNORR BULJONETĖ vištienos sultinys


Gaminimas:
Iš tešlai nurodytų ingredientų suminkykite kietą tešlą.
Pasigaminkite įdarą. Maltą vištieną sumaišykite su kiaušiniu, išspaustu česnaku, druska bei pipirais.
Tešlą plonai iškočiokite, supjaustykite stačiakampiais ir į kiekvieną stačiakampį suvyniokite po šaukštelį įdaro.
Paruoštus koldūnus dėkite į užvirusį pasūdytą vandenį, įmaišykite knorr buljonetę ir virkite, kol visi koldūnai iškils į paviršių.
Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir pakepinkite jame susmulkintus svogūnus bei sutarkuotą morką (galite paskaninti druska). Jei norite skystesnio padažiuko įpilkite sultinio, kuriame virė koldūnai.
Paruoštą padažą supilkite ant išvirtų bei į lėkštę sudėtų koldūnų ir viską apibarstykite smulkintais krapais.
Patiekite šiltus.
Skanaus.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai