Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Alyvų g., Užupių k., Alytaus r. sav.,
Aušros g., Užupių k., Alytaus r. sav.,
Beržų g., Užupių k., Alytaus r. sav.,
Gandrų g., Užupių k., Alytaus r. sav.,
Liepų g., Užupių k., Alytaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 viščiukas (svėrė apie 1,5 kg) 250 g makaronų 500 g bulvių 250 g morkų 150 g svogūnų 2-3 lauro lapai Pipirų Druskos Žalumynai
Gaminimas: Į puodą sudėkite
supjaustytas viščiuko dalis, užpilkite verdantį vandenį (kad apsemtų), pridėkite druskos ir pipirų. Virkite apie 45-50 minučių. Supjaustykite svogūną, bulves, žalumynais, morkas - sutarkuokite. Mėsą išimkite. 1-2 blauzdeles nukaulinkite ir susmulkinkite. Sudėkite atgal į sriubą. Likusias
viščiuko dalis galite apkepti keptuvėje ir patiekti su ryžiais ar bulvėmis - bus antrasis patiekalas pietums. Į sriubą sudėkite svogūnus, morkas, bulves, makaronus, lauro lapus ir virkite dar apie 15-20 minučių. Po to įmaišykite žalumynus. Skanaus
|
|
|
|
|