Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Ugnikalnis Sicilijos saloje,
Ugnikalnis, palaidojes Pompejos miesta,
Uj uj koks baisus, usuotas, dazniausiai virtuves, padaras,
Ukas ir ..... aptemdo,
Ukine politika, kurios siekimas didinti eksporta ir mazinti importa,
Beržų g., Jūžintų mstl., Rokiškio r. sav.,
Ežero g., Jūžintų mstl., Rokiškio r. sav.,
J. O. Širvydo g., Jūžintų mstl., Rokiškio r. sav.,
Jaunystės g., Jūžintų mstl., Rokiškio r. sav.,
Kamajų g., Jūžintų mstl., Rokiškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 viščiukas (svėrė apie 1,5 kg) 250 g makaronų 500 g bulvių 250 g morkų 150 g svogūnų 2-3 lauro lapai Pipirų Druskos Žalumynai
Gaminimas: Į puodą sudėkite
supjaustytas viščiuko dalis, užpilkite verdantį vandenį (kad apsemtų), pridėkite druskos ir pipirų. Virkite apie 45-50 minučių. Supjaustykite svogūną, bulves, žalumynais, morkas - sutarkuokite. Mėsą išimkite. 1-2 blauzdeles nukaulinkite ir susmulkinkite. Sudėkite atgal į sriubą. Likusias
viščiuko dalis galite apkepti keptuvėje ir patiekti su ryžiais ar bulvėmis - bus antrasis patiekalas pietums. Į sriubą sudėkite svogūnus, morkas, bulves, makaronus, lauro lapus ir virkite dar apie 15-20 minučių. Po to įmaišykite žalumynus. Skanaus
|
|
|
|
|