Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
aratiku,
nemexia,
dvykunu,
ištrinti anketa,
honda crv,
minikraft,
vip,
vip atsisakymas,
nematomas dramblys,
roblox,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kurinio pradzioje irasyti autoriaus zodziai apie tai, kam ar kieno atminimui autorius ta kurini skiria,
Kurinio, parasyto vienam, keliems ar daugeliui instrumentu (balsu), pritaikymas kitos sudeties - didesniam ar mazesniam - ansambliui, orkestrui,
Kurinys balsui, atliekamas su pritarimu; daininga instrumentine pjese,
Kurinys vienam atlikejui,
Kurinys, kuriame autorius pasakoja praeities ivykius, kuriu dalyviu ar stebetoju yra buves; atsiminimai,
Žiedo g., Popielų k., Vilniaus r. sav.,
Gilių 1-oji g., Pranciškonių vs., Vilniaus r. sav.,
Gilių 2-oji g., Pranciškonių vs., Vilniaus r. sav.,
Gilių 3-ioji g., Pranciškonių vs., Vilniaus r. sav.,
Gilių 4-oji g., Pranciškonių vs., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 3 pusės litro stiklainiams užpildyti reikės: 400 - 500 g kumpinės kiaulienos 1 saldžiosios paprikos 1 nekieto saliero stiebo 1 persiko 3 česnako skilčių žalių
petražolių aitriosios paprikos (jei mėgstama aštriai) 1 stiklinės pikantiško pomidorų padažo nubraukto šaukšto druskos žiupsnelio cukraus žiupsnelio juodųjų pipirų žiupsnelio malto muskato riešuto kelių šaukštų aliejaus šaukšto miltų, ar labai smulkių
džiuvėsėlių
Gaminimas: Paruošimas: Iš vakaro mėsą supjaustyti gabaliukais, supilti nubrauktą šaukštą druskos, po trečdalį nubraukto šaukštelio cukraus, pipirų, muskato, suberti smulkintus česnakus. Išmaišyti ir nakčiai palikti šaldytuve. Kitą dieną, ar bent po kelių valandų
gaminti - į keptuvę įpilti šlakelį aliejaus ir mėsą apkepti. Kai skystis išgaruoja, suberti, nepadauginant, miltus, ar džiuvėsėlius ir mėsą juose trumpai apkepti. Tuomet ruošti užpilą - į atskirą indą sutarkuoti vieną nuluptą persiką, supilti vieną stiklinę pomidorų padažo, sudėti smulkiai pjaustytą
salierą, bei saldžiąją papriką, smulkintas petražoles ir, jei mėgstama, šiek tiek aitriosios paprikos. Gautą masę išmaišyti, užpilti stikline verdančio vandens ir vėl išmaišius, supilti į storapadį puodą ar troškintuvą. Suberti apkeptą mėsą ir troškinti apie 20 min. vis pamaišant. Patartina
paragauti koks skonis, jei reikia, pridėti dar prieskonių. Troškinį išdėti į iškaitintus stiklainius ir užsukti. Valgyti galima tiek šaltą, tiek šiltą su bulvėmis.
|
|
|
|
|