Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
aratiku,
nemexia,
dvykunu,
ištrinti anketa,
honda crv,
minikraft,
vip,
vip atsisakymas,
nematomas dramblys,
roblox,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Ymelsos g., Punios k., Alytaus r. sav.,
Jaunimo g., Punios k., Alytaus r. sav.,
Karvelninkų g., Punios k., Alytaus r. sav.,
Kaspariškių g., Punios k., Alytaus r. sav.,
Kauno g., Punios k., Alytaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg baklažanų 1 citrina saujelė petražolių lapelių 100 ml aliejaus druskos ir pipirų pagal skonį
Gaminimas: Baklažanus nuplauti, supjaustyti riekelėmis ir pamerkti į gerokai
pasūdytą vandenį 5 minutėms. Paskui išgriebti, gerai nuspausti, kad nutekėtų sultys bei išbėgtų kartumas ir kepti įkaitintame aliejuje. Iškepusius apibarstyti druska ir pipirais. Petažolės susmulkinti. Citriną supjaustyti plonais pusžiedžiais. Į iškaitintus stiklainius sluoksniuoti keptus
baklažanus, petražolės ir citriną. Užpilti likusiu aliejumi. Stiklainius pridengi dangteliais ir pasterizuoti puode su verdančiu vandeniu (1 l stiklainius – 40 min, 0,75 l – 30 min, 0,5 l – 20 min.). Paskui užsukti stiklainius, apversti žemyn dangteliais
|
|
|
|
|